Alexander Gustafsson mot Jon Jones | 29 DEC | live stream

ufc

UFC är en sport som det kryllar av heta rivaliteter i. För bara någon vecka sedan såg vi ett exempel på detta då Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov möttes i en match som fullständigt spårade ur efter slutsignalen. Även försnacket kring matchen omgärdades av hätska personangrepp och flera kontroversiella händelser.

2013 år bästa UFC fight

En annan av de stora rivaliteterna inom UFC är den mellan svenske Alexander Gustafsson och amerikanske Jon Jones. Grunden till denna rivalitet är den heta matchen i september 2013 mellan de båda kombattanterna. Jon Jones vann nämligen denna match på domarbeslut efter att matchen gått hela 5 ronder ut, något som långt ifrån alla tycker var korrekt dömt av domarteamet. Istället finns det dem som, inklusive Alexander Gustafsson själv, hävdar att det snarare var Gustafsson som drog det längsta strået i matchen och som borde ha tilldömts segern. 2018 får Gustafsson äntligen sin rematch på Jones, hur kommer det gå tror du? Här har hittar du fyra bettingbolag med grymma odd och bettingbonusar.

SpelbolagBonusBetygÖverblickGå till
22bet122% upp till 500 krbonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärna
  • Insättningsbonus 122% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 5x på odds 50x på casino
  • 10 kr minsta insättning

Besök
Recension
Campobet100% upp till 2100 krbonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärna
  • Insättningsbonus 100% upp till 2100 kr
  • Omsättningskrav: insättning + bonus x6
  • Minsta odds 2.00

Besök
Recension
HajperDagliga bonusar!bonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärna
  • Dagliga bonusar!

Besök
Recension
Malina Sports100% till 2100 krbonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärnabonustjärna
  • 100% upp till 2100 kr
  • Omsättningskrav: Insättning + Bonus x8
  • Minsta odds 2.00

Besök
Recension

Hur har det gått för Gustafsson sedan den tunga förlusten?

Ända sedan den bittra förlusten i september 2013 har Alexander “The Mauler” Gustafsson därför velat ha revansch på Jon Jones. Detta är även något som hela UFC-världen med spänning har väntat på. Tyvärr har denna batalj aldrig blivit av. Dels har detta berott på att Jon Jones vid tidigare tillfällen blivit avstängd från sporten på grund av doping och rattfylleri. Dessutom har Alexander Gustafsson råkat ut för ytterligare två tunga förluster i oktagonen efter det att han föll mot Jones. Dessa förluster var mot Daniel Cormier samt Anthony Johnson. Tror du att det är Gustafsson tur denna gång eller kommer Jones lyckas få in en armbåge igen och avgöra matchen? Vad tror du? Gå in på 1XBET för att hitta de absolut bästa oddsen för denna fight!

1XBET -grymma odds online
1xBet1xBet100% upp till 1000 kr4/5Besök

En titel väntar på vinnaren mellan Jones och Gustafsson

“The Mauler” har dock rest sig efter dessa tunga smällar där framför allt förlusten mot Anthony Johnson inför hemmafansen på Tele2 Arena i Stockholm tog hårt på honom. Det har han gjort genom att bland annat besegra Glover Texeira under sommaren 2017 efter att ha stått för en mycket imponerande insats. Detta tillsammans med det faktum att Jon Jones nu är tillbaka från sin avstängning har alltså lett till att fansen äntligen får en returmatch mellan dessa båda krigare.gustafsson vs jon jones

Las Vegas och UFC

Plats och tid för denna framemotsedda händelse är UFC-galan i Las Vegas 29 december 2018. Som om det inte vore nog med ett returmöte mellan dessa båda antagonister så står det även ett mästarbälte på spel, något som gör det hela av ännu större intresse. Skälet till detta är att Daniel Cormier har valt att avsäga sig det bälte i lätt-tungvikt som tidigare tillhörde Jon Jones innan han blev avstängd för dopning. Hur tror du att en av 2018 års mest efterlängtade fight kommer att gå? Gå in på mobilbet för att ta del av de bästa oddsen. Ett litet plus på kanten här är att Gustafsson är deras ansikte utåt också.

Mobilebet - Betta på mobilen
MobilebetMobilebet300% till 800 kr5/5Besök

Varför är just den här matchen så hett framemotsedd?

För alla som såg den tidigare matchen mellan dessa två kämpar är svaret på denna fråga uppenbart. Matchen mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones som ägde rum i september 2013 anses nämligen av många vara en av de bästa UFC-matcherna någonsin. Som ett exempel på detta så utsedde bland annat Fox Sports den till den bästa UFC-matchen 2013.

5 ronder av av stenhård batalj mellan de bästa UFC fighters

Fansen fick i denna match se en stenhård batalj som varade alla 5 ronder ut och där en vinnare fick utses av domarna. Jon Jones såg under vissa stunder närmast chockad ut över det hårda motstånd som Alexander Gustafsson bjöd honom på. Efter matchen var båda två rejält blåslagna, och Jones hade fått sig en motståndare som inte liknade någon han tidigare ställts mot och såg helt klart lättad ut när han fick höra att vinsten trots allt blev hans.

titel match gustafsson vs jones (2)

 

29 Dec smäller det,vem blir den nya mästaren?

Som tidigare nämnt höll dock långtifrån alla med, och Alexander Gustafsson har ända sedan denna match ägde rum velat ha en returmatch. Även publiken har förstås velat ha detta med tanke på den höga kvalitet som den förra matchen höll samt att många inte håller med om att rätt person vann. Vidare så verkar det ha växt fram ett starkt ogillande mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones, ett ogillande som främst verkar bottna i att Gustafsson hävdar att Jones medvetet försöker undvika att möta honom. Den 29 december är det dock alltså slut på väntan och då kommer vad som mycket väl kan komma att bli tidernas UFC-match äntligen att få äga rum. Vi ser redan nu fram emot detta! Vem tror du kommer ta hem bältet?  Gå in på 888Sport för att spela på marknadens bästa odds.

888sport - betting när den är som bäst
888sport888sport100% till 1000 kr4/5Besök

Vart kan man betta på matchen?

Självklart kommer returmatchen mellan Gustafsson och Jones att vara en stekhet match även när det kommer till betting. Eftersom oddsen med största möjliga sannolikhet kommer att vara i Jones favör så är det dessutom ett utmärkt tillfälle att tjäna sig en hacka genom att satsa på Gustafsson. Ett bra exempel att lägga sitt bett på är 22Bet  där man kan hitta massa olika odds för denna fight. Tänk på att det enorma antalet bettingsidor som finns på nätet dessutom innebär att du har en stor mängd olika odds att välja mellan. Använd dig därför inte av första bästa sida du hittar, utan använd först en av nätets många jämförelsesidor för att hitta bästa tänkbara odds.

Hur ser Gustafsson och Jones statistik ut?

Nu när årets stora fighting match närmar sig så vill man gärna ha lite statistik på dessa hårda slagskämparna.
Här nedan ser ni en kort sammanfattning av deras resultat.

Alexander GustafssonVSJone Jones
SverigeLandUSA
18-4-0Record23-1-0
43%KO/TKO61 %
26%SUB17%
35%DEC22%
195 CMLängd193 CM
93KGVikt93KG
213 cmRäckvidd200 cm
116Ben räckvidd114

Spänningen är på topp för en av 2018 absolut mest eftertraktade fights i UFC, vem tror du drar hem denna titelmatch? Vår egna Svenska viking Gustafsson eller den som har vid många tillfällen kallats den absolut bästa fightern i UFC, Jon Jones? Det är bara några få månader kvar tills det smäller, vi väntar spänt!

Bet365 - Svensk betting på nätet
bet365bet365Världens ledande spelbolag5/5Besök

 

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up