Hem nyheter Du är här

Alexander Gustafsson – Jon Jones |04.00 | 29 DEC| Live Stream | Unika Erbjudanden

jones-gustafsson betfair

UFC är en sport som det kryllar av heta rivaliteter i. För bara någon månad sedan såg vi ett exempel på detta då Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov möttes i en match som fullständigt spårade ur efter slutsignalen. Även försnacket kring matchen omgärdades av hätska personangrepp och flera kontroversiella händelser. Nu väntar vi med spänning vad UFC 232 har ett erbjuda med Jon Jones och våran egna UFC stjärna Alexander Gustafsson i huvudmatchen!

jones - gustafsson 29 dec Kredit till Dailymail.co.uk

Missa inte hela huvudkortet-mer Svenska fighters i UFC 232!

Om du vill veta mer om vilka grymma UFC matcher som kommer att gå av staplen på UFC 232 så kan du kolla längst ner på sidan! Vi kommer ha två svenskar med, både Gustafsson och lyftkranen från Malmö, Ilir Latifi! UFC 232 kommer att gå av stapeln i Los Angels ( UFC 232 har som vissa vet blivit flyttat till Los Angels från Las Vegas på grund av att Jon Jones, ännu en gång åkte dit för doping) vilket innebär för oss svenskar att matchen mellan Gustafsson- Jones kommer börja runt 05.00 tiden på söndagsmorgonen. Huvudkortet för UFC 232 börjar således runt 04.00Söndag den 30/12-2018 direkt från Forum Arena i Los Angels!

2013 år bästa UFC fight

En annan av de stora rivaliteterna inom UFC är den mellan svenske Alexander Gustafsson och amerikanske Jon Jones. Grunden till denna rivalitet är den heta matchen i september 2013 mellan de båda kombattanterna. Jon Jones vann nämligen denna match på domarbeslut efter att matchen gått hela 5 ronder ut, något som långt ifrån alla tycker var korrekt dömt av domarteamet. Istället finns det dem som, inklusive Alexander Gustafsson själv, hävdar att det snarare var Gustafsson som drog det längsta strået i matchen och som borde ha tilldömts segern. 2018 får Gustafsson äntligen sin rematch på Jones, hur kommer det gå tror du? Här har hittar du fyra bettingbolag med grymma odd och bettingbonusar.

Hur har det gått för Gustafsson sedan den tunga förlusten?

Ända sedan den bittra förlusten i september 2013 har Alexander ”The Mauler” Gustafsson därför velat ha revansch på Jon Jones. Detta är även något som hela UFC-världen med spänning har väntat på. Tyvärr har denna batalj aldrig blivit av. Dels har detta berott på att Jon Jones vid tidigare tillfällen blivit avstängd från sporten på grund av doping och rattfylleri. Dessutom har Alexander Gustafsson råkat ut för ytterligare två tunga förluster i oktagonen efter det att han föll mot Jones. Dessa förluster var mot Daniel Cormier samt Anthony Johnson. Tror du att det är Gustafsson tur denna gång eller kommer Jones lyckas få in en armbåge igen och avgöra matchen? Vad tror du? Gå in på Betfair för att ta del av betting branschens absolut högsta odds!

De absolut bästa oddsen på Jones-Gustafsson hittar du här!

Lägger du ett bett på Jones så har du chans att vinna hela 50 gånger pengarna. Känner du för att betta på våran svenska UFC vikning ,Gustafsson, så har du möjlighet att vinna 100 gånger pengarna! Detta erbjudande går inte att missa! Viktigt att läsa de regler och villkor som gäller för detta erbjudande. Exempel är att max betting är 10 SEK.

jones-gustafsson betfair

En titel väntar på vinnaren mellan Jones och Gustafsson

”The Mauler” har dock rest sig efter dessa tunga smällar där framför allt förlusten mot Anthony Johnson inför hemmafansen på Tele2 Arena i Stockholm tog hårt på honom. Det har han gjort genom att bland annat besegra Glover Texeira under sommaren 2017 efter att ha stått för en mycket imponerande insats. Detta tillsammans med det faktum att Jon Jones nu är tillbaka från sin avstängning har alltså lett till att fansen äntligen får en returmatch mellan dessa båda krigare.

Alexander-Gustafsson-vs-Jon-Jones Kredit till: MMAnytt.se

Las Vegas och UFC och chans att vinna Gustafssons handskar!

Plats och tid för denna framemotsedda händelse är UFC-galan i Los Angels 29 december 2018. Som om det inte vore nog med ett returmöte mellan dessa båda antagonister så står det även ett mästarbälte på spel, något som gör det hela av ännu större intresse. Skälet till detta är att Daniel Cormier har valt att avsäga sig det bälte i lätt-tungvikt som tidigare tillhörde Jon Jones innan han blev avstängd för dopning. Hur tror du att en av 2018 års mest efterlängtade fight kommer att gå? Gå in på mobilbet för att ta del av de bästa oddsen för UFC 232. Nu kanske man undrar varför mobilbet har just såpass bra odds på Gustafsson , svaret är enkelt, vår svenska UFC stjärna är nämligen deras ansikte utåt!

Varför är just den här matchen så hett framemotsedd?

För alla som såg den tidigare matchen mellan dessa två kämpar är svaret på denna fråga uppenbart. Matchen mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones som ägde rum i september 2013 anses nämligen av många vara en av de bästa UFC-matcherna någonsin. Som ett exempel på detta så utsedde bland annat Fox Sports den till den bästa UFC-matchen 2013.

5 ronder av av stenhård batalj mellan de bästa UFC fighters

Fansen fick i denna match se en stenhård batalj som varade alla 5 ronder ut och där en vinnare fick utses av domarna. Jon Jones såg under vissa stunder närmast chockad ut över det hårda motstånd som Alexander Gustafsson bjöd honom på. Efter matchen var båda två rejält blåslagna, och Jones hade fått sig en motståndare som inte liknade någon han tidigare ställts mot och såg helt klart lättad ut när han fick höra att vinsten trots allt blev hans.

titel match gustafsson vs jones (2)

29 Dec smäller det,vem blir den nya mästaren?

Som tidigare nämnt höll dock långtifrån alla med, och Alexander Gustafsson har ända sedan denna match ägde rum velat ha en returmatch. Även publiken har förstås velat ha detta med tanke på den höga kvalitet som den förra matchen höll samt att många inte håller med om att rätt person vann. Vidare så verkar det ha växt fram ett starkt ogillande mellan Alexander Gustafsson och Jon Jones, ett ogillande som främst verkar bottna i att Gustafsson hävdar att Jones medvetet försöker undvika att möta honom. Den 29 december är det dock alltså slut på väntan och då kommer vad som mycket väl kan komma att bli tidernas UFC-match äntligen att få äga rum. Vi ser redan nu fram emot detta! Vem tror du kommer ta hem bältet?  Gå in på 888Sport för att spela på marknadens bästa odds.

Vart kan man betta på matchen?

Självklart kommer returmatchen mellan Gustafsson och Jones att vara en stekhet match även när det kommer till betting. Eftersom oddsen med största möjliga sannolikhet kommer att vara i Jones favör så är det dessutom ett utmärkt tillfälle att tjäna sig en hacka genom att satsa på Gustafsson. Ett bra exempel att lägga sitt bett på är 22Bet  där man kan hitta massa olika odds för denna fight. Tänk på att det enorma antalet bettingsidor som finns på nätet dessutom innebär att du har en stor mängd olika odds att välja mellan. Använd dig därför inte av första bästa sida du hittar, utan använd först en av nätets många jämförelsesidor för att hitta bästa tänkbara odds.

Hur ser Gustafsson och Jones statistik ut och vart kan man streama?

Nu när årets stora fighting match närmar sig så vill man gärna ha lite statistik på dessa hårda slagskämparna.
Här nedan ser ni en kort sammanfattning av deras resultat.

Alexander Gustafsson VS Jon Jones
Sverige Land USA
18-4-0 Record 23-1-0
43% KO/TKO 61 %
26% SUB 17%
35% DEC 22%
195 CM Längd 193 CM
93KG Vikt 93KG
213 cm Räckvidd 200 cm
116 Ben räckvidd 114

Spänningen är på topp för en av 2018 absolut mest eftertraktade fight i UFC, vem tror du drar hem denna titelmatch? Vår egna Svenska viking Gustafsson eller den som har vid många tillfällen kallats den absolut bästa fightern i UFC, Jon Jones? Det är bara några få veckor kvar tills det smäller, vi väntar spänt! våran svenska vikning ta hem denna seger? För att inte missa denna actionfyllda UFC gala så rekommenderar vi starkt att streama den via världens största betting bolag, nämligen Bet365! UFC 232 är ingen gala man får missa! Så logga in på Bet365 eller köp PPV och var beredd på söndags morgonen den 30/12 04.00!

Vilka kommer delta UFC 232 29:e DEC i Las Vegas?

Förutom UFC:s huvudmatch mellan Jon Jones och Alexander Gustafsson den 29.de Januari i Forum  Arena i  Los Angels så kryllar det av spännande matcher i UFC 232! Du hittar bland annat en titel match i fjädervikt för kvinnor mellan två hårdslående Brasilianskor.
De två som gör upp är:
Cris Cyborg som haft titeln sedan 29:de Juli 2017 då hon vann över Tonya Evinge med en 3:de rond TKO.
Hon kommer möta en hård och hungrig Amanda Nunes som har titel i Batamvikt.
Denna match tippar vi på kommer bli fartfylld från första sekunden! Ni som har stätt Cris Cyborg och Amanda Nunes förut, vet vad som väntar!

cris cybrog anmanda nunes ufc 232 Kredit till: sports.yahoo.com

Utöver dessa två matcher så väntar ytterliggare två grymma fights i sista UFC galan för 2018, UFC 232!
Dessa matcher är följande:

Carlos Condit mot Michael Chiesa,  dessa båda UFC herrar kommer från varsin förlust, vilket innebär att båda är väldigt hungriga på att ta revansch!
Micheal kommer senast från en förlust mot Anothny Pettis och Carlos Condit förlorade mot Alex Oliveira via submission.

Och så kommer vi nu till första matchen på UFC 232 huvudkort. Här kommer den svenska lyftkranen från Malmö Ilir ”The sledghemmer” Laitif  att möta Corey ”Overtime” Andersson! Båda fighters kommer från vinst i sin senaste match så både är taggade till max att forsätta sin vinnar streak. Här kommer du se två män som verkligen kommer ge allt!  Och vem vet vad som väntar vinnaren, kanske en titel kan komma på tal längre fram.

För att hitta grymma odds och även kunna live streama UFC 232 gå in på Bethard och skapa konto idag!