Hem rekar-fotboll Du är här

Premier League: Liverpool välkomnar West Ham till Anfield

Äntligen dags för lite Premier League-fotboll igen efter ett uppehåll på drygt två veckor. På Anfield kommer tabelltrean Liverpool ta emot gästande West Ham United som är i behov av poäng för att inte blanda sig i bottenstriden på riktigt.

Mobilebet Widget Index

Hemmalaget Liverpool har fortsatt bygga på sin fina form och i förra veckan på självaste alla hjärtans dag körde de över FC Porto fullständigt nere i Portugal i deras första möte i Champions League-slutspelet. Liverpools fina anfallstrio med Mane, Firmino och Salah hade ännu en bra dag på jobbet. Förstnämnda Mane stänkte in tre baljor och såg till att sitt lag har ett försprång som inte ska gå att tappa. Dessutom gjorde januariförvärvet Virgil van Dijk sin bästa match hittills i klubben och hade en stor del i att hans lag kunde hålla nollan. Det är med andra ord ingen som saknar Philippe Coutinho tillfället.

Nytt målkalas för Liverpools anfallstrio?

Efter chockförlusten mot dåvarande jumbo Swansea i ligan så har Klopp fått fart på sina spelare och de har radat upp en fin liten svit på tre förlustfria matcher sedan dess. Anfallsspelet med den egyptiske faraon Mohamed Salah i spetsen är en fröjd att se. Med sina 22 mål och 7 assists på 26 spelade matcher i Premier League är han utan tvekan en av säsongens absolut bästa värvningar och det var nog ingen som hade räknat med att det skulle gå så här bra för honom redan från första början. Han har också varit väldigt bidragande till lagets fina resultat på sistone då han på de tre senaste matcherna i ligan stått för 4 mål och en assist. Den enda som överskiner honom i målligan är Harry Kane i Tottenham som har gjort ett mål mer än egyptiern.

Nu är det ett West Ham under ledning av den forne Everton och Manchested United-coachen David Moyes som kommer på besök. Hans lag innehar 12:e platsen i tabellen på 30 inspelade poäng vilket borde innebära att de ligger stabilt i mitten. Detta är dock inte fallet i denna säsongens upplaga av  Premier League. Ner till Southampton på nedflyttningsplatsen är det endast 4 poäng och ner till jumbon West Bormwich är det 10 poäng. Detta innebär att det kommer att bli en stenhård kamp om överlevnaden i den engelska högstaligan ända in i det sista och varenda poäng är oerhört viktig.

West Ham är ett lag som blandar och ger. Senaste matchen för två veckor sedan mot Watford vanns med 2-0 men innan det förlorade de mot Brighton med 3-1. Det är med andra ord ett väldigt oförutsägbart lag som kommer till spel, för om spelare som Marko Arnautovic och Manuel Lanzini har vaknat på rätt sida kan de utföra magi. Dessvärre för West Hams del har de alldeles för många spelare som blandar och ger för om man endast kollar på pappret så har de en väldigt bra trupp. Nu har de dessutom plockat in en rutinerad räv i 36-årige Patrice Evra, som fick sparken från sin tidigare klubb Marseille för att ha sparkat en supporter i huvudet. Vi får hoppas att han lägger sådana fasoner åt sidan och att han använder sina sparkar på bollen för att slå inlägg istället.

Hämta din bonus här

Känner du dig sugen att spela på matchen mellan Liverpool och West Ham eller någon av de andra matcherna i Premier League denna helgen? Då rekommenderar vi dig att gå in och besöker Mobilebet. Där hittar du förutom ett brett utbud av odds även en grym välkomstbonus. Sätter du in 200 kronor så får du hela 800 kronor att spela för!