Hem rekar-fotboll Du är här

Champions League: United reser till Sevilla

Champions League-åttondelsfinalerna fortsätter att betas av och hittills har vi bjudits på stor underhållning och många mål. Kvällens på förhand mest intressanta match spelas i Spanien mellan Sevilla och Manchester United. Som en extra krydda erbjuder dessutom Betfair boostade odds på matchen.

betfair-united-boostadeodds

Båda lagen letar efter kontinuitet

Hemmalaget Sevilla har visat upp en lite svajig form på inledningen av år 2018. Efter att bland annat ha åkt på en riktig stjärnsmäll av Eibar för drygt tre veckor sedan med 5-1 i baken, så har de nu börjat rada upp bättre resultat. De har vunnit tre raka matcher efter det, men eftersom dessa segrar kom mot Leganes, Girona och Las Palmas så bör man kanske inte dra för höga växlar.

Sevilla slutade på en andra plats efter Liverpool i sin grupp tack vare att de andra två lagen i gruppen var betydligt svagare. Spartak Moskva och Maribor är två tacksamma lag att ställas mot och frågan är om Sevilla tagit sig till slutspelet om de ställts mot mer offensivt skickliga lag. Sevillas defensiv lämnar nämligen en hel del att önska vilket visades i hemmamötet mot Liverpool. Liverpool kunde göra lite som de ville i den första halvleken och Sevilla hade tur att de gick in i paus med ett 3-0-underläge. Men efter att ha åkt på en hårtork i halvtidssnacket så var det ett helt annat Sevilla som kom ut i den andra halvleken och när 90 minuter hade spelats visade resultattavlan 3-3.

Hemma på Ramón Sánchez Pizjuán har Sevilla gjort mål i alla matcher de har spelat den här säsongen så offensiven är det inget fel på. Men nu är det upp till bevis för försvarsspelarna att visa vad de går för när de ställs mot ett starkt Manchester United.

Förra säsongen Europa League-vinnare är dock inne i något av en formsvacka inför kvällens möte. De innehar fortfarande andraplatsen i Premier League bakom lokalrivalen Manchester City, men det finns definitivt mer att önska för Jose Mourinho. Senaste matchen mot Huddersfield i ligan vanns med 2-0 men innan dess åkte de på en chockförlust mot nykomlingen Newcastle med 1-0, så det finns frågetecken angående formen hos ”Red Devils”.

Frågetecken finns det även i spelartruppen. Framför allt mittbackarna har svajat i form på sistone och det saknas en riktig ledare bland dem. Maruoane Fellaini, Zlatan Ibrahimovic, Ander Herrera, Eric Bailly, Marcus Rashford och Daley Blind dras alla med skavanker och det är oklart vilka av dessa som kan delta i kvällens match.

Hämta dina boostade odds hos Betfair här

Framåt i banan finns det dock spelare av absolut högsta kaliber i bland andra Alexis Sanchez och Romelu Lukaku, vilka kommer att få ta ett stort ansvar ikväll så att United kan få med sig ett bra resultat till returmötet på Old Trafford.

Betfair erbjuder grymma odds på Manchester United-seger ikväll! Du får boostade odds på hela 11.00 på att United besegrar Sevilla, så är du inte redan medlem hos Betfair så är det definitivt läge att bli det idag.