Hem rekar-fotboll Du är här

Copa del Rey: Sevillas finalmotståndare ska utses

Returmöte i Copa del Reys semifinal stundar denna torsdagskväll mellan Valencia och Barcelona på Mestalla. Avsparkstiden är satt till det något oortodoxa klockslaget 21.30 och vi förväntar oss inget annat än en grym match.

Casinia Sports betting

Första mötet på Camp Nou slutade med en knapp hemmaseger för Barca med 1-0 efter mål av Luis Suarez vilket gör att denna semifinal lever för fullt inför det andra mötet, även om det så klart är liten fördel Barca. Vinnaren i denna semifinal får ställas mot Sevilla på nya Wanda Metropolitano den 21:a april, som blev klara för final efter sammanlagt 3-1 mot Leganes i den andra semifinalen.

Hoppet om en finalplats lever fortfarande för Valencia

Estadio Mestalla väntas bli välfyllt av Valencia-supportrar ikväll som kommer att göra allt för att bära fram sitt lag till en finalplats. Supportrarna kan bli tillbaka på en fin säsong av sitt lag och förutom denna semifinalplats i Copa del Rey ligger deras lag på en meriterande 3:e plats i La Liga och drömmen om Champions League-spel nästkommande säsong lever i allra högsta grad mycket tack vare att Real Madrid har haft en usel säsong så här långt. Valencia ligger med sina 40 poäng en poäng före just Real Madrid, dock är det 9 poäng upp till Atletico Madrid på andraplatsen.

Valencia ställdes för övrigt mot just Atletico i helgens La Liga-omgång. Det var en väldigt jämn match långa stunder, men Angel Correa såg med sitt mål i den 59:e minuten till att Atletico Madrid kunde avgå med fullpoängaren och därmed också skapa sig än mer andrum ner till Valencia.

Inför denna match ser äntligen Goncalo Guedes ut att kunna göra comeback från sin skada vilket kommer att öka Valencias chanser rejält, eftersom han är fruktansvärt vass i framför allt kontringsspelet och det är precis det Valencia kommer att försöka använda sig utav i denna match.

Barca är fortfarande med i racet och har chans att vinna alla tävlingar de ställer upp i denna säsongen. De leder ligan med 9 poäng ner till Atletico och de ser oerhört starka ut framför allt på hemmaplan. Förra helgens stenhårda derbymöte med Espanyol blev dock en liten missräkning för ”Blaugrana” som fick nöja sig med 1-1 och en poäng efter att mittbacken Gerard Pique tystat hemmapubliken med sin kvittering i den 82:e minuten.

Just Pique är tveksam till spel ikväll efter att ha åkt på många tuffa tacklingar förra matchen vilket öppnar för nyförvärvet Yerry Mina som kan komma att starta sin första match för sin nya klubb sedan ankomsten i januari.

Hämta din bonus här

 

Vill du spela på matchen mellan Valencia och Barcelona eller någon av de andra matcherna som spelas under torsdagen så rekommenderar vi att du klickar dig in på Casinias hemsida och kollar in deras grymma oddsutbud. De erbjuder just nu även sina nya medlemmar en fet välkomstbonus på 100 % upp till 2100 kronor. Bli medlem du också och påbörja din resa mot toppen hos Casinia redan idag!