Hem rekar-fotboll Du är här

Vem får möta Manchester City i Carabao cup-finalen?

Ja, det är dags att avgöra vem av Arsenal och Chelsea som ska få stå på andra sidan i finalen i den engelska ligacupen. Första mötet lagen emellan slutade 0-0, vilket gör att vi kan förvänta oss en öppen och underhållande match på Emirates denna onsdagskväll.

Royal Panda odds bonus

Det är för övrigt tredje gången lagen möts på bara en månad och efter att de två tidigare mötena slutat med oavgjorda resultat (2-2 i ligan, 0-0 senast) så är det nu äntligen dags att särskilja en vinnare av de två lagen. Vinnaren här ställs som sagt mot ett Manchester City som besegrade Championship-laget Bristol City med sammanlagt 5-3 i den andra semifinalen.

Ljusare tider att vänta för Arsenal?

Läget i Arsenal ser äntligen ut att gå mot det bättre efter att laget haft en något tung period med dåliga resultat och ständiga transferrykten som har omgivit klubben. I helgens Premier League-möte med Crystal Palace visade laget upp ett oerhört fint anfallspel vilket resulterade i en 4-0-ledning efter bara 22 minuter. Alexandre Lacazette bröt äntligen sin måltorka när han fick stänka in det sista målet i matchen som avtog något i intensitet i den andra halvleken då Crystal Palace kunde reducera till 4-1, vilket också blev slutresultatet. Kanske är detta en fingervisning om vad som komma skall efter att Alexis Sanchez tid hos London-laget tagit slut. I dealen som gjordes med Manchester United ingick Henrikh Mkhitaryan, som lär vara väldigt angelägen om att göra ett bättre avtryck hos Arsenal och verkligen visa att han är världsklass. Dessutom ser det ut som att den vindsnabbe anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang är på väg in från Borussia Dortmund och landar Arsenal den affären så ser det definitivt väldigt bra ut åtminstone anfallsmässigt för Gunners. Skadeläget ser även det ljusare ut då Aaron Ramsey och Nacho Monreal återigen ser ut att kunna spela efter sjukdom respektive skada. Saknas gör definitivt Olivier Giroud, Danny Welbeck, Santi Cazorla och tidigare nämnda nyförvärv Henrikh Mkhitaryan, som inte får spela denna match eftersom han redan har deltagit i tävlingen för sin tidigare klubb Manchester United.

Hämta bonus här

 

Även Antonio Conte har fått se sitt lag avgå med en storseger i senaste Premeir League-matchen efter att Brighton besegrades med bekväma 4-0 efter bland annat två mål av Eden Hazard. Chelsea har annars också haft det lite kämpigt med framför allt många oavgjorda resultat och skral målskörd. Ironiskt nog verkar det ha lossnat efter att främste målskytt Alvaro Morata inte kunde delta i matchen på grund av skada, vilket han glädjande nog(?) även lär göra i denna match. Cesc Fabregas missar också denna match, medans Danny Drinkwater och Gary Cahill är tveksamma till spel.

Vill du spela på matchen mellan Arsenal och Chelsea eller någon av de andra matcherna som spelas under onsdagskvällen så rekommenderar vi dig att göra det hos Royal Panda, som just nu har ett härligt välkomsterbjudande för nya medlemmar. Du kan ta del av en bonus på 100 % upp till 1000 kronor, så regga dig på Royal Panda redan nu och påbörja ditt speläventyr på bästa sätt!