Hem nyheter Du är här

Vinn en VIP-resa till Manchester-derbyt

derby

På lördag ställs Liverpool emot Manchester United på Anfield. Vad tror du om drabbningen? Tippa på matchen hos Nordicbet så har du chansen att vinna en VIP-resa till Manchester-derbyt i höst! 

Regler

För att delta i tävlingen måste du spela på matchen Liverpool – Manchester United, så här gör du:

  1. Logga in eller bli medlem hos Nordicbet
  2. Lägg ett spel värt minst 100 kr på Liverpool-United till över 1.50 i odds
  3. Skicka in dina tips till tävlingen

Lägg ditt spel senast 13:30 på matchdagen 14 oktober, alltså nu på söndag.

Det här ingår i resan

  • Två VIP-biljetter till Manchester United-Manchester City
  • Gratis mat och dryck på matchen
  • Två nätter på trestjärnigt hotell
  • 5000 kronor i fick- och resepengar

Speltips Liverpool-Manchester United

Över 2.5 mål – 1.92@Nordicbet

Liverpool har svajat lite i inledningen av säsongen, både i ligan och i Champions League. Offensiven är det inget fel på, i sann Jürgen Klopp-anda trycker man på framåt och gör en hel del mål. Det finns mycket individuell skicklighet som Firmino, Coutinho, Mané och så vidare. Men som så många gånger förr är det defensiven som inte sitter. Liverpool släpper in alldeles för många mål och väldigt billiga sådana.

Senaste fem matcherna: Newcastle United-Liverpool 1-1, Spartak Moskva-Liverpool 1-1, Leicester-Liverpool 2-3, Leicester-Liverpool 2-0, Liverpool-Burnley 1-1.

Skador avstängningar: Adam Bogdan, Nathaniel Clyne, Sadio Mané, Adam Lallana.

Manchester United har börjat desto starkare och är obesegrade i samtliga matcher så här långt. Man ligger för närvarande tvåa i ligan med samma poäng, men sämre målskillnad, bakom Manchester City. Målskillnaden är oerhört imponerande: hela 21 mål framåt och 2 insläppta i ligan samt 7 mål och 1 insläppt i Champions League. Det är bara att konstatera att Mourinho fått till en klart bättre balans i laget jämfört med förra säsongen. Mycket av det beror på Nemanja Matics ankomst, för det är en spelare som kompletterar Paul Pogba (skadad just nu) på ett mycket bra sätt. Därtill har man en Romelu Lukaku som ser ruskigt stark ut längst fram.

Senaste fem matcherna: Manchester United-Crystal Palace 4-0, CSKA Moskva-Manchester United 1-4, Southampton-Manchester United 0-1, Manchester United-Burton 4-1, Manchester United-Everton 4-0.

Skador och avstängningar: Marcus Rojo, Phil Jones, Paul Pogba, Michael Carrick, Zlatan Ibrahimovic, Marouane Fellaini.

Även om de senaste matcherna lagen emellan har blivit målsnåla tillställningar känns det som att det blir en vändning här. Manchester United är grymt starka offensivt för tillfället, och Liverpool är också ett offensivt lag. Däremot har Pool en tendens att läcka bakåt, och det kan United dra nytta av här. Överspelet känns därför givet. 

Besök Nordicbet

 

Kategorier: