Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Bayern München – Juventus

Dag: onsdagen den 16:e mars

Tid: 20.45

Plats: Allianz Arena, Tyskland

Då var det dags för returmötet utav åttondelsfinalen i Champions League. Det är Bayern München som tar emot Juventus på sin hemmaplan i Tyskland. Senaste mötet mellan lagen slutade 2-2 och därför är denna match väldigt intressant. Bayern München får ses som favoriter då de spelar på hemmaplan och Juventus har några av sina nyckelspelare skadade. Det återstår att se vilket lag som går vidare till kvartsfinal. Det som ger denna match lite extra hetta är att båda lagen är serieledare i sina respektive ligor.

Bayern München ligger för tillfället på en förstaplats i Bundesliga. Efter 26 spelade omgångar har man lyckats spela ihop 66 poäng. De har varit helt överlägsna i Bundesliga och man ligger fem poäng före Borussia Dortmund. De har gjort 64 mål framåt och släppt in bara 13 mål bakåt, detta ger dom en målskillnad på plus 51. Bayern München är i bra form och man vann senaste matchen väldigt övertygande.

Senaste matchen för Bayern München spelade dom i Bundesliga på hemmaplan. Man spelade mot Werder Bremen och lyckades vinna med 5-0. Thomas Muller och Thiago Alcantara gjorde två mål vardera. Robert Lewandowski gjorde också ett mål i denna match.

Bayern München har två spelare på sin skadelista. Det är två mittbackar som är skadade och det är Holger Badstuber och Jerome Boateng. De spelare som är osäkra till spel mot Juventus Arjen Robben och Javi Martinez. Den bästa målskytten för denna säsong är Robert Lewandowski som har gjort 24 mål i Bundesliga.

Juventus ligger för tillfället på en förstaplats i Serie A. Efter 29 spelade omgångar har man lyckats spela ihop 67 poäng. Man ligger tre poäng före Napoli som ligger på andraplatsen. Juventus har släppt in överlägset minst mål i hela Serie A, bara femton stycken under hela ligaspelet. De har också gjort 51 mål framåt och detta ger dom en målskillnad på plus 36. Juventus är också i bra form och man har vunnit två raka matcher.

Senaste matchen för Juventus spelades i Serie A på hemmaplan. Man spelade mot Sassuolo och hade ett klart övertag vad det gällde chanser. De lyckades vinna matchen med 1-0. Matchens enda mål gjordes utav Paulo Dybala i den 36:e matchminuten.

Juventus har fyra spelare på sin skadelista. Det är heller inte några roliga skador inför kommande match mot Bayern München. Det är många nyckelspelare som är skadade för Juventus. Paulo Dybala, Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini och Martin Caceres är alla skadade inför matchen. Paulo Dybala är den bäste målskytten denna säsong för Juventus då han har gjort 14 mål i Serie A.

Senaste mötet mellan lagen spelades den 23:e februari. Den matchen slutade oavgjort mellan lagen och detta möte är därmed väldigt öppet. Matchen slutade 2-2 och Bayern Munchen ledde med 0-2 efter 55 minuter. De som gjorde målen för Bayern Munchen var Thomas Muller och Arjen Robben. Juventus lyckades både reducera och kvittera senare i matchen. Paulo Dybala och Stefano Sturaro gjorde målen för Juventus i denna match.

Vårt speltips:

Alla odds är hämtade från bet365.com

Jag tror att det är stor fördel för Bayern Munchen i denna match. De spelar på hemmaplan och Juventus har många skadade spelare. Att dom vinner denna match har ett odds på 1,40 gånger pengarna. Jag tror också att Bayern Munchen kommer lyckas kvalificera sig vidare och det har ett odds på 1,12. Jag tror också att det blir över 2,5 mål eftersom detta är två lag som gillar att göra mål framåt. Att det blir över 2,5 mål i matchen har ett odds på 1,95 gånger pengarna. Jag tycker också att båda lagen gör mål och det har ett odds på 2,10. För att höja oddset lite kan du spela på en kombination där båda lagen gör mål och att Bayern Munchen vinner matchen. Det har ett odds på 3,40 gånger pengarna. Robert Lewandowski är den bästa målskytten i Bayern Munchen och jag tror att han gör mål även i denna match. Att han gör mål i matchen har ett odds på 1,72. En chansning kan vara att han gör minst två mål och det har ett odds på 4,33. Jag tror att Mario Mandzukic kommer göra mål för Juventus och det har ett odds på 4,33. Mitt sista speltips är att spela resultat, vilket alltid är svårtippat men stor utdelning om ditt spel går in. Det mest rimliga resultatet enligt mig är 3-1 till Bayern Munchen och det har ett odds på 12,00 gånger pengarna på Bet365.

 

 

Bayern_vs_Juve1