Bethard

  • 100% upp till 1400 kr
  • Omsättningskrav: Insättning + Bonus x7
  • Minsta odds 2.00

En av skaparna bakom Bethard är en gammal tennis legend från Karlskrona. Denna profil vill inte ge sig tillkänna men vi antar att han har stenkoll på vad som krävs från ett skarpt bettingbolag. Oddssidan är snyggt uppbyggt och det är lätt att orientera sig på siten. Du hittar snabbt de populära ligorna och du kan även använda deras suveräna sökfunktion om det är en särskild match du letar efter.

Odds bonus och bonusvillkor

När man registrerar sig på Bethard är man direkt berättigad till en insättningsbonus. Bethard matchar din insättning upp till 1400 kr. Bonusen + insättningen måste omsättas 7 gånger före uttag inom 30 dagar. Bethard får dig att känna dig välkommen som medlem genom denna välkomstbonus. Det skadar inte heller att de ofta har konkurrenskraftiga odds.

Kundtjänst och support

Kundtjänsten är lättillgänglig på Bethard och du når den snabbast genom att chatta med dem. Eftersom skaparna av Bethard är väl medvetna om vad kunden vill ha, har de lagt stor fokus på att deras support ska vara högklassig och lätt att nå. Därför finns deras kundtjänst tillgänglig dygnet runt och de är alltid redo att svara på dina frågor. Du kan även lämna ett telefonnummer till Bethard så att du kan bli uppringd av dem och få en ännu effektivare hjälp. Detta rekommenderas om du har ett ärende som du är speciellt bekymrad över. E-post besvaras alltid inom 12 timmar.

Spelbolagets styrkor

Bethard har en riktigt snygg design och stabil plattform som får spelarna att trivas. De har även ett stort spelutbud där de har satsat på både kvalitet och kvantitet så att det alltid ska finnas något nytt, fräscht och roligt för dig att spela på. Med jämna mellanrum kommer det även in nya spel, så håll utkik. De har en otroligt bra kundservice och eftersom de är registrerade på Malta, får du alltid behålla hela din vinst utan att behöva betala skatt för den. Bethard har även en bra mobil plattform som gör att du både kan spela från surfplattan som mobilen när du vill.

Detaljer
Hemsidawww.bethard.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
Bonus100% till 1400 kr +
KundtjänstChatt, Telefon, Mail
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
BethardBethard100% till 1400 kr4/5Besök