888sport

  • Trippla din första vinst
  • Maxinsats 100 kr
  • Minsta insättning 50 kr

888 sport

Spelsidan 888 sport lanserades år 2005 av företaget 888 Group, som är noterade på Londonbörsen. Från början var spelsidan relativt okänd för de svenska spelarna men har på senare tid allt mer kommit fram som en stark konkurrent till andra spelbolag på den svenska marknaden. Nyligen har man även uppdaterat sin spelsida med en ny fräsch design som också innebär att man enklare kan hitta sina favoritspel och annan viktig information. Hos 888 sport hittar man ett stort utbud av odds-spel på flera stora ligor och idrottsevenemang runt om i världen, och utbudet av spel fortsätter att växa i snabb takt.

Odds bonus och bonusvillkor

888sport erbjuder en något annorlunda och riktigt rolig bonus. De tripplar nämligen vinsten på ditt första spel upp till en insats på 100 kronor. Den extra vinsten som du får skall vara helt omsättningsfri.

Exempel: Du lägger ett första spel på 100kr på Arsenal mot Bayern Munchen till oddset 3.7. Din vanliga vinst hade varit 100*2.7 = 270 kronor. 888sport tripplar den och du får då 270*3=810 kronor i vinst. Om man räknar med din insats på 100 kronor får du alltså 910 kronor utbetalt. Vilket motsvarar ett effektivt odds på hela 9.1!

Kundtjänst och support

888 sport har en snabb och kunnig kundtjänst som hjälper till med att besvara frågor om allt från spel och konton till information om olika villkor och utbetalningar. Från Sverige kan man ringa till kundtjänsten på telefonnummer 020-765803. Kundtjänsten har öppet alla dagar från klockan 10:00 fram till klockan 23:00. Man kan också skicka ett meddelande per e-post med sina frågor till kundtjänsten på adressen Swedish@888sport.com. Man får dock räkna med att det ofta tar lite tid att få svar tillbaka när man skickar e-post, så är ärendet av mer akut karaktär så är det bättre att man ringer istället.

Styrkorna hos 888sport

888 sport har många styrkor gentemot sina konkurrenter på spelmarknaden. Bland annat finns ett stort utbud av spel och då framförallt på den engelska spelmarknaden. Här finner man odds-spel på fotboll från de lägre divisionerna, League Two och uppåt. Man erbjuder även spel på cricket, tennis, golf, rugby och andra sporter och evenemang. En annan fördel med att spela hos 888 sport är att man kan finna riktigt bra odds, oftast bättre än hos konkurrenterna. Det gör att man kan göra lite högre vinster hos 888 sport om man har turen att vinna. Ibland har spelbolaget även kampanjer där de erbjuder extra generösa odds på vissa spel.

Avslutningsvis

Sammanfattningsvis så är 888 sport ett bra spelbolag med ett stort utbud av spel från olika ligor och evenemang. Man har även en bra och kunnig support som hjälper både nya och befintliga spelare när det uppstår frågor eller problem. Bonusen hos 888 sport är okej, det är inga större bonusar man erhåller som ny kund men däremot så delar man löpande ut ganska generösa bonusar. Man har även en bra mobil sida där spelare kan lägga spel direkt från sin mobil eller surfplatta. Livespelet hos 888 sport har vissa brister men i gengäld så har man ett stort utbud av spel vilket delvis väger upp bristerna.

Detaljer
Hemsidawww.888sport.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
BonusTrippla vinsten +
KundtjänstChatt, Telefon, Telefon
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
888sport888sportTrippla vinsten4/5Besök